ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2011 : Θράκη

Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα-Ξάνθη στις 27-28-29 Μάιου αντίστοιχα

ΟΜΙΛΗΤΕΣ :

Γιάννης Ελαφρός  (Δημοσιογράφος-Μέλος Π.Ε Νέου Αριστερού Ρέυματος και Συντονιστικόυ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)
Ντόρη Λούκρη (Μέλος ΕΑΑΚ και Νεολαίας Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης)

  • 27/5 Αλεξανδρούπολη Φουαγιέ του Παιδαγωγικού στις 19:00
  • πολιτική εκδήλωση με θέμα “Κίνημα, Επανάσταση, Κομμουνισμός: Για μια επιθετική απάντηση στην κρίση”
  • ακολουθούν μουσικά δρώμενα στο χώρο της Φοιτητικής Λέσχης, με LIVE μαθητών στις 21:30 και ρεμπέτικο γλέντι στις 22:30
  • 28/5 Ορεστιάδα συζήτηση στο Πανεπιστήμιο στις 18:00 με θέμα »εργασιακός μεσαίωνας και η εργατική απάντηση της Αριστεράς».
  • 29/5 Ξάνθη 19:00 στο εργατικό κέντρο… ανοίγοντας άλλη μια φορά το θέμα ““Κίνημα, Επανάσταση, Κομμουνισμός….” ενώ το πρόγραμμα θα διανθίζεται από θεματικά περίπτερα που θα αποτυπώνουν τις κινηματικές διεργασίες της περιοχής, όπως τους αγώνες στο χώρο της εκπαίδευσης μέχρι τοπικές πρωτοβουλίες αυτοοργάνωσης με αφορμή τον Φράκτη του Έβρου.

Εν μέσω μιας «θερμής» περιόδου με τον καπιταλισμό να στρέφεται ανοιχτά προς τη βαρβαρότητα για να υπερβεί την κρίση του, οι ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ, το ραντεβού της νεολαίας με τη σύγχρονη επαναστατική αριστερά, δηλώνουν παρόν για μια ακόμη χρονιά!
Οι φετινές ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ απευθύνονται σε ολόκληρη τη νεολαία, που βλέπει το σύστημα αυτό να μην της υπόσχεται τίποτα το θετικό για το μέλλον της, παρά τη γενικευμένη φτώχεια, την ανεργία, τη συνολική υποβάθμιση των όρων ζωής. Και ιδιαίτερα στα πρωτοπόρα στοιχεία της: στους νέους εργαζομένους και ανέργους της εργασιακής περιπλάνησης, της ανασφάλειας και των ελαστικών σχέσεων εργασίας, που αρνούνται τους μονοδρόμους του χρέους και της ΕΕ και “ανακαλύπτουν” το ανυπότακτο ταξικό εργατικό κίνημα, στους αγωνιστές του φοιτητικού κινήματος και των μαθητικών αγώνων, που παλεύουν για την παιδεία των κοινωνικών αναγκών, στους νέους των αγώνων για τα δικαιώματα των μεταναστών.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s