Αντίο σύντροφε Τάσο…

Σήμερα, νωρίς το πρωί, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο αγαπημένος μας σύντροφος Τάσος Κοζανιτάς. Σε ηλικία μόλις 30 ετών ο Τάσος, που ήταν μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και υπεύθυνος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού των Αναιρέσεων, άφησε την τελευταία του πνοή στο Αττικό νοσοκομείο.
Γνωστός για τη συντροφικότητά και τη σεμνότητά του, τον κοφτό του λόγο, την εύθυμη παρέα του, αγαπήθηκε από εκατοντάδες συναγωνιστές, συντρόφους και φίλους. Αυτές τις δύσκολες ώρες οι σύντροφοι του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση είναι κοντά στην οικογένειά του, τη σύντροφό του και τους φίλους του.
Θα μας συντροφεύει σε κάθε βήμα της δύσκολης διαδρομής μας.
Η κηδεία του συντρόφου Τάσου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιούνη, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης. Εκατοντάδες σύντροφοι, συναγωνιστές, φίλοι και συγγενείς παραβρέθηκαν στον τελευταίο χαιρετισμό του Τάσου. Μέσα σε φορτισμένο και συγκινητικό κλίμα μίλησαν, εκ μέρους του σχήματος της Ν. Σμύρνης «Μια Πόλη Ανάποδα» ο σ. Αλέκος Παπασπυρίδης, εκ μέρους του Κ.Σ. της νΚΑ ο σ. Γιάννης Σκινδήλιας και εκ μέρους του Γραφείου της Οργάνωσης Αθήνας του ΝΑΡ ο σ. Παντελής Λούβρος.

Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα:

Ο Τάσος Κοζανιτάς γεννήθηκε στις 7 Ιούλη 1980 στην Αθήνα. Τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Αλίμου, από όπου διατήρησε στενούς φίλους μέχρι το τέλος. Αγάπησε την αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια και γνώριζε την ΕΑΑΚ πριν ακόμα περάσει στο πανεπιστήμιο.Τον Οκτώβρη του 1999 εντάχθηκε στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση και συγκεκριμένα στην «ΑNΑΣΑ Παντείου», πρωτοετής τότε στο τμήμα «Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας» από το οποίο και αποφοίτησε το 2008. Το Γενάρη του 2000, λίγες μέρες πριν την 4η Συνδιάσκεψη του ΝΑΡ, έγινε μέλος της οργάνωσης σπουδάζουσας Αθήνας της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.