Το hip-hop της αντίστασης

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Την Τρίτη μέρα του φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ, Κυριακή 5 Ιούνηστις 21.00 το hip hop θα ενώσει το Μπρόνξ, με το Λονδίνο και το Πέραμα.

Την αρχή θα κάνουν οι Rebel Diaz  από τη Νέα Υόρκη, γνωστοί στο διαδίκτυο από την μουσική και στιχουργική διασκευή του κλασσικού Which side are you on?. Με έντονες επιρροές από την μουσική της Λατινικής Αμερικής έχουν διαμορφώσει τον δικό τους hip hop  ήχο, τον οποίο και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η συνέχεια ανήκει στο Rodney P  και τον Skitz. O Rodney P, ιδρυτικό  μέλος του ιστορικού Βρετανικού σχήματος των London Posse, με την προσωπική του πορεία αλλά και τις συμμετοχές του σε δεκάδες projects και συνεργασίες ( Active Member, Dub Pistols, Bjork, Roni Size κ.α.), είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ράπερ της διεθνούς κοινότητας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι έχει χαρακτηριστεί «Νονός του Βρετανικού hip hop». Ο για πολλά χρόνια πλέον συνεργάτης του, Skitz, είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Djs και παραγωγούς του Βρετανικού underground  με συνεργασίες από το Roots Manuva  μέχρι τους Faithless, αποτελεί μαζί με το Rodney P  ένα πραγματικό hip hop anthem.

Βέβαια από μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Active Member, ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται πια συστάσεις. Ο B.D.Foxmoor  και η Sadahzinia, μαζί με μια πλήρη μπάντα και 2 Djs θα απογειώσουν την βραδιά με ένα δίωρο low bap πρόγραμμα ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο αυτή τη διεθνή συνάντηση του hip hop της αντίστασης.

  

http://wp.me/pcGKc-aI

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.