Οι BOIKOT για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Μαζί τους οι Bandista

Opening act SKA BANGIES

Είσοδος 5 ευρώ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι Αναιρέσεις, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αθήνα το ιστορικό σκα-πανκ συγκρότημα των Boikot. Οι Boikot, ιδρύθηκαν το 1987 στη Μαδρίτη και αποτελούν συγκρότημα αναφοράς στο χώρο του σκα-πανκ κινήματος της Νότιας Ευρώπης. Ξεχωρίζει στη μέχρι τώρα πλούσια δικογραφία τους (11 άλμπουμ), η σειρά των τριών άλμπουμ La Ruta del Che (1997-1998), αφιερωμένη στην επαναστατική φυσιογνωμία του Τσε Γκεβάρα. Οι συναυλίες τους συνδυάζουν το πάθος και το ρυθμό του πανκ-σκα με την αντιφασιστική και αντικαπιταλιστική οπτική της θεματολογίας και των στίχων του συγκροτήματος. Οι φίλοι του σκα και πανκ ήχου πρόκειται να βιώσουν μια πραγματική μουσική καταιγίδα στη συναυλία του Σαββάτου. Οι Boikot έρχονται στην Αθήνα ενισχυμένοι και από τον Tsikitin των SKA-P στα πνευστά.

Μαζί τους οι Bandista από την Κωνσταντινούπολη, ένα συγκρότημα κολεκτίβα, που ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα συγκροτήματα της Τουρκίας. Μια μουσική συνάντηση του ήχου της ανατολής με τη reggae, το ska, το dub, το afro-beat και τη ροκ με πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές. Οι Bandista θα συναντήσουν τους Boikot στη σκηνή των Αναιρέσεων μετά την πρόσφατη  κοινή τους περιοδεία στη Τουρκία.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Ska Bangies, το συγκρότημα που συνδυάζει το πανηγύρι του ska με το punk attitude και τα χάλκινα πνευστά, είναι ότι καλύτερο μπορεί να ανοίξει τη συγκεκριμένη βραδιά. 

http://wp.me/pcGKc-aS

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.