Γραμμένος, Μουζουράκης, Δρογώσης, The Burger Project σε σύμπραξη

Το φετινό τριήμερο πολιτιστικό πρόγραμμα των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ ξεκινά την Παρασκευή 3 Ιουνίουστις 21.30 με μια άκρως νεολαιίστικη μουσική σύμπραξη, η οποία συνδυάζει την ουσία με τη διασκέδαση, το μήνυμα με το χιούμορ και τη μελωδία  με το μάχιμο τραγούδι.

θα εμφανιστούν με σειρά οι Σπύρος Γραμμένος (με την καλλιτεχνική ενίσχυση του Πάνου Μουζουράκη), ο Στάθης Δρογώσης και οι Burger Project.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

O Σπύρος Γραμμένος μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά με τον «κουκουλοφόρο» του, εκφράζοντας με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο το γεγονός που σημάδεψε την Ελληνική κοινωνία, τα «δεκεμβριανά της νεολαίας του 2008». Το Μάη του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο «λίγο πριν τα τιράντα», μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά που συνδυάζει την αφηγηματική μπαλάντα με ροκ, φανκ και έντεχνα στοιχεία. Το καινούργιο του, άκρως καλοκαιρινό κομμάτι «από παγκάκι σε παγκάκι» έχει κατακτήσει ήδη πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Γνωστός πλέον για τις ζωντανές εμφανίσεις του, την stand up comedy νοοτροπία του και βέβαια τις ποιητικές του ικανότητες επί σκηνής, υπόσχεται μια πλήρη live εμπειρία, την οποία θα ενισχύσει από την πλευρά του και ο Πάνος Μουζουράκης, με τον οποίο ο Γραμμένος συνεργάστηκε το προηγούμενο διάστημα.   

Ο Στάθης Δρογώσης, γυρνώντας σελίδα στην πολυετή πια καριέρα του, ίδρυσε την ανεξάρτητη ετικέτα Antelma, με την οποία κυκλοφορεί το καινούργιο του άλμπουμ «Όμορφη ζωή», μια δουλειά η οποία προχωρά μπροστά την γνώριμη ηχητική του γραφή και ερμηνευτική διάσταση. Ροκ μελωδικού χαρακτήρα με επιρροές από τη βρετανική σκηνή και συνθέσεις που βάζουν την μελωδία στο κέντρο πάνω στην οποία δουλεύει ο ροκ ηλεκτρισμός βγάζοντας έτσι μια αίσθηση γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική. Η λυρική, προσωπική και ταυτόχρονα μάχιμη τραγουδ οποιία του Δρογώση θα δώσουν το δικό τους τόνο σε αυτή τη συναυλία.

Αυτή την  άκρως νεολαιίστικη βραδιά, θα ολοκληρώσουν οι Burger Project. Το απόλυτο fun γκρουπ με τις ευφάνταστες και συμβολικές ενδυμασίες τους και πάνω από όλα με τις ανατρεπτικές τους διασκευές θα απογειώσουν το χώρο του φεστιβάλ  για ένα ολονύκτιο πάρτι με το χορό και το ξεφάντωμα να πρωταγωνιστούν. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους άλλωστε έχουν δημιουργήσει ένα μίνι φαινόμενο που καλείται Burger Project live, του οποίου όσοι δεν έχουν γίνει κοινωνοί καλούνται να σπεύσουν…

http://wp.me/pcGKc-aA

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.